Kontakti uspostavljeni, Sarajevo želi Sharbinija

Za SportSport.ba potvrdio Anasov otac

Kontakti uspostavljeni, Sarajevo želi Sharbinija

U pričama oko potencijalnih pojačanja FK Sarajevo za sljedeću sezonu je i Anas Sharbini. 

Nekadašnji hrvatski reprezentativac je okončao posudbu u Osmanlisporu i najvjerovatnije se neće vraćati u Rijeku, a da problema sa pronalaskom nove sredine neće imati govori i činjenica da je kontaktiran od strane FK Sarajevo. 

Čelnici tima sa Koševa već uveliko rade na slaganju igračke križaljke i na listi želja šefa stručnog štaba se nalazi i Anas Sharbini, a da postoje kontakti za SportSport.ba je potvrdio i otac Jamal koji se brine o njegovoj karijeri. 

"Postoje kontakti sa nekoliko klubova, a jedan od njih je i FK Sarajevo. Radi se o velikom i sređenom klubu sa velikim ambicijama i nije nemoguće da Anas dođe, ali treba sačekati još malo. Potrebno je najprije riješiti neke stvari", kazao nam je Anasov otac i menadžer. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Fudbaler kao što je Sharbini bi definitivno predstavljao pojačanje za tim sa Koševa, budući da se radi o bivšem hrvatskom reprezentativcu koji je pored Osmanlispora još igrao za Rijeku, Hajduk i Ittihad iz Saudijske Arabije.  

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi