Sarić danas na razgovorima sa Sarajevom

Prelazi iz Slobode u Sarajevo?

Sarić danas na razgovorima sa Sarajevom

Za FK Sarajevo bi u narednim danima trebao potpisati i 25-godišnji vezni fudbaler Elvis Sarić. 

Sarić koji je rođen u Dubrovniku u protekloj sezoni BHT Premijer lige BiH je bio jedan od najboljih fudbalera u redovima Slobode, međutim šanse da i od ljeta bude stanovnik Tušnja su izrazito male. 

Po okončanju sezone Sarić je dobio ponude od nekoliko bh. klubova, no u borbi za njegov potpis je najkonkretnije Sarajevo i, prema saznanjima do kojih je došao SportSport.ba, već danas će biti obavljeni razgovori između dvije strane po pitanju prelaska na Koševo. 

Svoju karijeru Sarić je započeo u GOŠK-u iz Dubrovnika i prije nego što je stigao na Tušanj 2014. godine nosio je dresove Lučkog, Vinogradara i Inter Zaprešića. U protekoj sezoni je postigao tri gola i upisao dvije asistencije. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za kraj vrijedi podsjetiti da je Sarajevo prije nekoliko dana uspjelo iz Slobode dovesti i Mersudina Ahmetovića, a sa bivšim prvakom naše zemlje ugovore su također potpisali crnogorski reprezentativac Saša Balić i Dušan Hodžić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi