Kouadio na korak od Zrinjskog

Napadač Vezira seli među Plemiće

Kouadio na korak od Zrinjskog

M. Šljivak

Fudbaler Travnika Germain Kouadio nalazi se na korak od prelaska u Zrinjski, saznaje SportSport.ba.

Napadač Vezira iza sebe ima odličnu sezonu u dresu tima s Pirote, što je privuklo veliku pažnju klubova iz vrha tabele Premijer lige.

Najbrži je bio mostarski tim. Počeli su pregovore s njim, te je transfer 23-godišnjeg fudbalera iz Obale Slonovače jako blizu realizacije. Ovim povodom kontaktirali smo i Danku Šulentu, jednog od čelnika mostarskog kluba, koji je za SportSport.ba istakao:

"U ovom trenutku vam ne mogu ništa potvrditi. U narednim danima ćemo riješiti pitanja pojačanja, kao i onih igrača kojima su istekli ili ugovori ističu naredne sezone".

Zrinjski će za usluge Kouadija, kako saznajemo, Travniku platiti određeno obeštećenje, a dio će ići i FK Sarajevo, gdje je ovaj fudbaler igrao do prošle sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, sjajni Kouadio je ove sezone nastupio u 26 utakmica Premijer lige, te je postigao devet pogodaka uz četiri asistencije.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi