Vrijeđao i Petrovića

Kukoč snimio navijanje iz svlačionice Zrinjskog

Fudbaler Zrinjskog Tonći Kukoč objavio je na svom Facebook profilu snimak iz svlačionice Plemića, koji su pobjedom u Bijeljini stigli na korak do osvajanja nove šampionske titule.

Kukoč, kojeg su tokom karijere pratile brojne kontroverze, snimio je slavlje u svlačionici i pomalo vulgarno navijanje fudbalera Zrinjskog koji su pjevali: "Bit će Željo k**ac šampion".

Osim toga, hrvatski fudbaler je u opisu objavljenog snimka uputio poruku treneru Željezničara Slavku Petroviću, kojeg je pogrdno nazvao "ćelavi".

"Čelavi, ovo je bila šahovska partija i Zrinjski je dobio!", napisao je Kukoč aludirajući na Petrovićevu izjavu na press konferenciji nakon pobjede Plavih nad Mostarcima (2:1), kada je utakmicu na Grbavici uporedio sa šahovskom partijom Spaskija i Fischera.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi