U Srbiji već objavili ime novog prvaka BiH

Iako je ostalo još jedno kolo

U Srbiji već objavili ime novog prvaka BiH

E. Škorić

Polako se spušta zavjesa na još jednu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine, no do kraja je ostalo još jedno kolo.

U nevjerovatnoj drami u devetom kolu Lige za prvaka Zrinjski je slavio pobjedu, a Željezničar je upisao poraz i sada je mostarski tim na pobjedu od titule. Plemići će u zadnjem kolu ugostiti Slobodu i treba im pobjeda da ovjere naslov prvaka.

U Bijeljini su izabranici Blaža Sliškovića gubili od Radnika s 1:0, a onda su golovima Saše Kajkuta i sa igračem manje napravili preokret za velika tri boda. Uz to, odgovarala im je pobjeda Sarajeva na Koševu protiv Željezničara.

Pojedini mediji u Srbiji već su proglasili Zrinjski prvakom, mada je očito da su kolege iz Srbije zaboravile da se ipak igralo preptosljednje, a ne posljednje kolo.

"Najneverovatnija drama u BiH, Zrinjski šampion!", naslov je na jednom sportskom portalu u Srbiji, a u tekstu još piše da je Kajkut iskoristio penal u 90. minuti i da je Zrinjski slavio titulu.

Zrinjski jeste na pragu titule, no ostalo je još 90 minuta igre i na zvaničnu potvrdu se još mora pričekati. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije