Fudbaler Jedinstva

Marković: Sve osim pobjede nad Rudarom je neuspjeh

Derbi kola Prve lige Federacije BiH bit će odigran sutra u Bihaću, gdje će Jedinstvo na stadionu Pod borićima odmjeriti snage sa tradicionalno neugodnom ekipom Rudara iz Kaknja.

Trener Bišćana Ahmet Kečalović u ovom susretu neće moći računati na kartonirane Čizmića i Rovčanina, a upitan je i nastup Topića koji se još uvijek žali na povredu, dok na drugoj strani Rudar u Bihać putuje bez Avdića i Spahića.

„Svjesni smo da smo iz dvije utakmice uzeli samo jedan bod, start je bio lošiji i iznenadila nas je utakmica protiv GOŠK-a u kojoj smo imali sigurnu pobjedu, međutim, zbog greški smo prokockali tri boda. U Jablanici smo isto loše odigrali utakmicu, jeste teren bio loš i njima i nama, ali nismo uspjeli realizirati jedanaesterac koji bi nam donio jedan bod“, kazao je fudbaler Jedinstva Goran Marković, dodavši:

„Što se tiče Rudara, radi se o ekipi koja je prema mojim saznanjima mnogo bolja i od GOŠK-a i od Turbine. Biće sigurno teško, ali moramo zajedno da se skupimo, jer sve osim pobjede je neuspjeh“, dodao je Marković. 

Utakmica između Jedinstva i Rudara igra se sutra s početkom u 17. 00 sati, a glavni arbitar meča je Edis Zukić, zajedno s pomoćnicima Arnelom Novalićem i Emirom Hasićem.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.