Mehmed Janjoš najbliže klupi FK Sarajevo

Već sutra bi moglo doći do dogovora

Mehmed Janjoš najbliže klupi FK Sarajevo

Mehmed Janjoš, igračka i trenerska legenda FK Sarajevo, nalazi se na korak od preuzimanja upražnjene klupe tima iz Titove 38/b.

Čelnici FK Sarajevo su nakon ostavke Almira Hurtića krenuli u potragu za novim trenerom i gotovo je izvjesno da će to biti ime koje je napravilo zapaženu karijeru na Koševu, a u tom kontekstu sa bordom klubom se najviše povezuje Mehmed Janjoš. 

Navijači i danas pamte Janjoša po rezultatima u sezoni 2009/2010. kada je klub na veliko iznenađenje doveo do play-offa za Evropsku ligu gdje je tijesno ispao od rumunskog Cluja. Iste te sezone Janjoš je napustio Sarajevo koje je tada sezonu završilo na petom mjestu, a kasnije je vodio Olimpic i bihaćko Jedinstvo u kojem je imao posljednji angažman.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

I dok se Sarajevu putem raznih kanala nude brojni treneri, prema saznanjima do kojih je došao SportSport.ba popularni 'Čala' je najbliže užarenoj klupi i već sutra bi moglo doći do konačnog dogovora između dvije strane. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi