Memišević, Hodžić i Beširević oduševili skaute ino klubova

Sada se čeka realizacija...

Memišević, Hodžić i Beširević oduševili skaute ino klubova

Gradski stadion u Bijeljini jučer je bio prepun navijača, novinara, ali i brojnih skauta iz inostranstva koji u BiH traže potencijalna pojačanja za svoje klubove. 

Radnik je nakon remija u Tuzli deklasirao Slobodu na svom terenu sa visokih 3:0 i tako ispisao stranice historije. Momčad koju vodi Slavko Petrović je bila ubjedljivo bolja, ali to više nije iznenađujuće uzimajući u obzir da Radnik u svom rosteru ima izuzetno kvalitetne igrače.

Samir Memišević je pokazao zašto je najbolji stoper u bh. ligi i uopšte nije iznenađujuće što na vrata Radnika kuca sve više zainteresovanih klubova, a također blistali su još Dušan Hodžić i Dino Beširević. Svoj trojici su, prema našim saznanjima, upisani "plusevi" od strane skauta Groningena, Fortune Dusseldorf, Kaiserslauterna i Brondbyja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Već ranije predsjednik kluba Mladen Krstajić je sugerirao svojim igračima da ne pojačavaju rivale, već da traže inostrane kupce. Preporuka i želja je razumljiva, jer bi Radnik transferom izvan BiH itekako profitirao.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi