Milko Đurovski napustio Slaviju

Nakon ispadanja iz lige

Milko Đurovski napustio Slaviju

Milko Đurovski danas je i zvanično napustio kormilo Slavije.

Proslavljeni makedonski fudbaler doveden je u Slaviju krajem marta da izbori opstanak u BHT Premijer ligi BiH, međutim nakon što nije uspio u svom cilju odlučio je spakovati kofere i napustiti tim iz Lukavice. 

"Žao mi je što napuštam Slaviju u trenutku kada je ispala iz lige. Zavolio sam ovu sredinu jer su me pojedinci prihvatili zaista srdačno. Želim Slaviji i ljudima oko nje mnogo sreće u budućnosti", izjavio je Đurovski. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Đurovski je prije preuzimanja Slavije vodio Zavrč, Zlate Moravce, TSV Pollau, Jedinstvo Brčko, Dravu Ptuj, Belasicu, Vardar i Lendavu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti