Miralem Pjanić će biti spreman za Grčku!

Povoljne vijesti

Miralem Pjanić će biti spreman za Grčku!

E. Škorić

Miralem Pjanić će najvjerovatnije biti spreman za utakmicu protiv Grčke.

Selektor Mehmed Baždarević je danas kazao da su vijesti za Pjanića povoljne i da se ne radi o težoj povredi, pa se očekuje da veznjak Juventusa zaigra u petak protiv Grčke.

On bi, prema riječima selektora Baždarevića, sutra u Trening centru NFSBiH u Zenici trebao odraditi trening s reprezentacijom. 

Svi smo bili uplašeni nakon Miralemove povrede zadobivene protiv Reala, ali očigledno možemo odahnuti pred najvažniju utakmicu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Pjanić je bio na magnetnoj rezonanci i naš doktorski tim je objavio jako povoljne vijesti, a Mire je u društvu doktora Reufa Karabega strigao u Trening centar i djelovao je jako raspoloženo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi