Bh. reprezentativac za SportSport.ba

Mujdža: Neće biti lako, ali daćemo sve od sebe za tri boda

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine priprema se kvalifikacijski susret sa Latvijom

"Iza Freiburga je sjajna sezona i sretan sam što sam bio dio tog povijesnog uspjeha. Niko nije očekivao ovakve rezultate, pa ni mi igrači. Mogli smo i do Lige prvaka, imali smo sve u svojim rukama. Trebali smo pobijediti Schalke na domaćem terenu, ali nesretno smo primili taj drugi pogodak. Imao sam problema sa povredom kroz sezonu, ali ipak sam odigrao 23 utakmice i doista mogu biti zadovoljan", istakao je Mensur Mujdža za SportSport.ba.

"Lijepo je Živjeti u Freiburgu. Brzo sam se uklopio u sve, naučio sam jezik i doista sam zadovoljan. U kontaktu sam s našim igračima iz Bundeslige, ali nemamo mnogo vremena za druženje", dodao je Mujdža.

Naš reprezentativac osvrnuo se i na duel s Latvijom.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Želimo tri boda, neće biti lako. Očekuje nas zahtjevna utakmica, ali mi ćemo dati sve od sebe kako bi pobijedili", kaže bh. reprezentativac i još dodaje:

"Bićemo malo duže na okupljanju, što je jako dobro, pogotovo za nas koji smo ranije završili sezonu. Mislim da smo konačno sazreli da se plasiramo na Svjetsko prvenstvo. Naravno, pored dobrih igara treba i malo sreće".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.