Musa dao otkaz u Zrinjskom

Plemići bez trenera

Musa dao otkaz u Zrinjskom

Slaven Musa od jučer više nije trener nogometaša Zrinjskog.

Ovaj se stručnjak odlučio povući sa klupe mostarskog premijerligaša nakon poraza u gradskom derbiju od Veleža u Vrapčićima (1:3).

 

"Istina je. Saopštio sam čelnicima Zrinjskog svoju odluku o odlasku sa klupe. Preuzimam na sebe odgovornost za posljednje rezultate koje smo ostvarili i mislim da je najbolje i za mene i za klub da se povučem", rekao je Musa za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Nakon 24 odigrana kola, Zrinjski se nalazi na šestom mjestu na tabeli Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine sa 39 osvojenih bodova, a u narednom kolu Plemići dočekuju Slaviju.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.