Trener FK Sloboda

Musemić nakon 'trice': Zasluženo idemo dalje

Fudbaleri Slobode večeras su na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase" ponovo slavili nad Sarajevom i tako se plasirali u polufinale Kupa BiH. 

Nakon utakmice prisutnim novinarima se obratio trener pobjedničke ekipe Husref Musemić, koji je izjavio da su njegovi izabranici zasluženo slavili. 

"Mislim da smo u ove dvije utakmice pokazali da smo u boljoj formi, iskoristili smo svoje šanse i zasluženo idemo dalje. Zahvaljujemo se što su navijači Sarajeva prepoznali to i njihov pljesak je dobra stvar za fudbal, a ne samo za Slobodu. Ovo je bila korektna utakmica sa korektnim suđenjem i zasluženo idemo dalje, a Sarajevu želim svu sreću", kazao je Musemić.

Musemić ističe da nije očekivao da će njegovi izabranici slaviti sa 3:0.

"Nisam očekivao, iako lagana pobjeda ne postoji, jer svaka utakmica je teška na svoj način. Nama je ovo bila četvrta utakmica u posljednjih devet dana i najviše sam se pribojavao umora", kazao je trener Slobode. 

Na pitanje da li pamti teži poraz Sarajeva, odgovorio je:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ne znam, vjerujte. To je sastavni dio sporta, ove igre... Ponavljam, u ovom trenutku smo u boljoj formi i to smo iskoristili", zaključio je na kraju Musemić. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi