Za vikend 25. kolo Premijer lige, četiri susreta u direktnom prenosu

Premijer liga Bosne i Hercegovine

Za vikend 25. kolo Premijer lige, četiri susreta u direktnom prenosu

A. Beganović

U subotu i nedjelju se nastavlja Premijer liga Bosne i Hercegovine. Na rasporedu je 25. kolo, a četiri susreta biće direktno prenošena.

Ljubitelji bosanskohercegovačkog klupskog fudbala i ovaj vikend doći će na svoje. Naime, čak četiri susreta moći će pogledati na malim televizijskim ekranima.

Moja TV će prenositi dva susreta i to onaj iz Viteza između istoimene domaće ekipe i aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka Sarajeva, te duel iz Banjaluke gdje se sastaju Borac i Čelik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Arena će prenositi jedan od derbija kola iz Bijeljine gdje će snage odmjeriti Radnik i Zrinjski, dok će BHT prenositi najzanimljiviji susret 25. kola, Sloboda - Široki Brijeg.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi