Sloboda uplatila prvu ratu duga u iznosu od 190.114 KM

Dobre vijesti za navijače Slobode

Sloboda uplatila prvu ratu duga u iznosu od 190.114 KM

A. Beganović

Nakon sinoćnje pobjede nad Željezničarom na Grbavici u prvom polufinalnom susretu Kupa BiH, za navijače Slobodee i danas stižu fenomenalne vijesti o kojima su do prije godinu dana mogli samo sanjati.

Fudbaleri Slobode predvođeni sjajnim Zajkom Zebom u ovoj sezoni pružaju odlične partije i uoči samog finiša sezone u borbi su za oba trofeja s realnim izgledima da se dokopaju barem jednog.

Međutim, dok izabranici Husrefa Musemića briljiraju na terenu i u administraciji kluba rade se sjajni stvari, a nakon što je tuzlanski klub prije par sedmica potpisao sporazum o reprogramu duga sa Poreznom upravom Federacije BiH, danas je uplaćena i prva rata.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prema informacijama koje su nam potvrđene iz Tuzle danas je Sloboda uplatila prvu ratu duga prema Poreznoj upravi Federacije BiH u iznosu od 190.114 maraka što znači da će Slobodi automatski biti odblokiran račun.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije