Navijači Čelika održali „predavanje“ igračima

Iznenadna posjeta na treningu Zeničana

Navijači Čelika održali „predavanje“ igračima

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra na Bilinom polju igraju veoma važnu utakmicu u okviru 10.kola Premijer lige BiH. Protivnik Zeničanima je sjajna ekipa Krupe, koja u debitantskoj sezoni igra odlično i pravo su osvježenje u našoj ligi.

S druge strane crno-crveni su potpuno razočarali svojim igrama, tako da se trenutno nalaze na mjestu koje naredne sezone vodi u 1.ligu FBiH. Sutrašnja utakmica od krucijalne važnosti je za domaćina, koji hvata posljednji voz za ostalim ekipama koji će se boriti za opstanak.

Ako bi izabranici Ive Ištuka sutra kiksali na Bilinom polju, onda bi se našli u veoma teškoj situaciji u nastavku prvenstva.To su vjerovatno prepoznali i najvatreniji navijači crno-crveni. Koji su danas napravili iznenadnu posjetu na stadionu Bilino polje. Pripadnici navijačke skupine „Robijaši“ nakratko su prekinuli jutarnji trening Čelika, kako bi svojim ljubimcima održali „predavanje“ o odnosu prema dresu, borbi na terenu i lošim rezultatima ekipe.

Oni žele da se igrači više bore i daju maksimum na terenu, a vidjet ćemo hoće li se igrači probuditi i sutra odigrati konačno jednu dobru utakmicu u ovoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi