Ne može bez fudbala: Novi izazov za Berberovića
EPA

Donedavni član FK Sarajevo

Ne može bez fudbala: Novi izazov za Berberovića

Da bivši bh. reprezentativac Džemal Berberović ne može bez fudbala potvrđuje i činjenica da je započeo futsal karijeru.

Berberović je nakon napuštanja FK Sarajevo dobio je priliku da radi u Školi fudbala "Asim Ferhatović - Hase", a činjenica da će sada imati mnogo više slobodnog vremena 'natjerala' ga je da prihvati ponudu MNK Centar. 

Aktuelni šampion BiH u futsalu je uspio u svoje redove dovesti iskusnog Berberovića i on je ujedno postao drugo pojačanje za sljedeću sezonu i takmičenje u preliminarnoj rundi UEFA Futsal Cupa. 

Podsjećamo, Berberović je prije nego što se vratio u Sarajevo nosio dresove Litexa, Duisburga, Denizlispora, Kubana, Osnabrucka i Bayera. Za nacionalni tim naše zemlje je odigrao 33 utakmice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije