Nermin Bašić se emotivno oprostio od Sloge iz Simin Hana

Bašić donio odluku o napuštanju Sloge

Nermin Bašić se emotivno oprostio od Sloge iz Simin Hana

Samir Mlaćo

Jučerašnjim porazom od Radničkog iz Lukavca (2:4), nogometaši Sloge iz Simin Hana oprostili su se od sezone 2016/17 u Prvoj ligi Federacije BiH.

Sloga je na polusezoni bila jedan od kandidata za ispadanje u niži rang, ali sjajne igre u drugom dijelu sezone dovele su tim iz Simin Hana do borbe za prvo mjesto. To se na kraju nije desilo, a poznato je da je utakmica protiv Radničkog bila posljednja za Nermina Bašića, trenera ovog federalnog prvoligaša koji je svojim dolaskom na polusezoni definitivno preporodio ovaj tim. 

Bašić je za SportSport.ba potvrdio da je odluku donio nakon razgovora sa čelnikom kluba Azmirom Husićem, te da je svjestan fenomenalnog rezultata ostvarenog u svom sada već bivšem klubu.

Bašiću je teško pao odlazak iz Sloge, pa se od kluba odlučio oprostiti na veoma zanimljiv način uz poruku "Hvala vam!"

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi