Nigerijac iz Milana na posudbi u Travniku?

Veziri bi u nastavak sezone mogli ući jači za Aniekana

Nigerijac iz Milana na posudbi u Travniku?

A. Beganović

Mladi nigerijski fudbaler Milana, Favour Aniekan, karijeru će najvjerovatnije nastaviti u redovima Travnika.

Travnik bi u nastavak premijerligaške sezone mogao ući jači za ofanzivnog nigerijskog veznjaka, kojeg ugovor s Milanom veće do ljeta 2017. godine.

Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba Travnik je zainteresiran za uslugama ovog nigerijskog fudbalera i postoji velika mogućnost da narednih godinu dana odradi na posudbi u premijerligašu iz Travnika.

Na kraju trreba istaći da je Aniekan prošao omladinske selkecije Milana, te da je sa ovim slavnim klubom potpisao profesionalni ugovor do ljeta 2017. godine. U proteklih pola godine boravio je na posudbi u Krki iz Novog Mesta, a nastupao je i za litvansku Dainavu Alytus.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.