"Niko ne piše kada mene Stanić hvata za vrat"

Adnan Šećerović nakon meča na Grbavici

"Niko ne piše kada mene Stanić hvata za vrat"

Samir Mlaćo

Mladost DK. je u dva meča protiv Željezničara upisala dva poraza. Plavi su prvo slavili u Kup meču, a zatim i danas u premijerligaškom.

Tim sa Grbavice danas je slavio 2:0, a pored dva pogotka Gorana Zakarića mnogo pažnje izazvao je jedan duel Adnana Šećerovića prvotimca Mladosti nad bekom Željezničara Srđanom Stanićem koji je izgledao doista brutalno i koji definitivno ne priliči nogometnim terenima.

Šećerović je u telefonskom razgovoru  za SportSport.ba govorio o duelu sa Stanićem, te istakao svoje viđenje kompletne situacije.

"Mediji pišu kao da sam ubio čovjeka. Vidio sam i ja poslije na videu sve detaljno, izgleda ružno, ali ja znam da nisam imao namjeru. Znao sam da Stanić idu u lijevu stranu, međutim izmakao je loptu i desilo se šta se desilo. Srđana znam iz Želje i mnogo mi je pomogao kada sam bio tu", kaže Šećerović za SportSport.ba.

Posebno mu je zasmetalo to što su mediji po njegovom mišljenju sve uveličali.

"Da sam igrač Želje o ovome mediji ne bi pisali. U srijedu se  vidjelo kako Stanić hvata mene za vrat, pa i Benovića, ali o tome se ne piše. Mi smo mali klub i to je tako", dodao je prvotimac Dobojlija.

Nakon meča se nije pozdravio sa Stanićem, a prokomentarisao je i to da je prvotimac Željezničara krenuo da uzvrati udarcem Nšakom.

"Nisam to vidio, bilo mi je loše u tom trenutku. Vidio sam tek na videu, šta da kažem, sumnjam da bi to on uradio. Nakon meča se nismo pozdravili, nisam ga vidio", dodaje naš sagovornik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dva poraza skor je Mladosti u dva meča sa Željom. Naravno da izabranici Edisa Mulalića nisu zadovoljni.

"U srijedu nismo zaslužili poraz. Bili smo bolji, ali odlučio je penal. Danas je Željo mogao dobiti i sa više golova razlike, i ovom prilikom im čestitam", dodao je Adnan Šećerović, član FK Mladost DK. za SportSport.ba.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi