Nove svlačionice krase stadion u Vrapčićima

Odlični uslovi za trening

Nove svlačionice krase stadion u Vrapčićima

M. Šljivak

Fudbaleri mostarskog Veleža u novu sezonu Prve lige Federacije BiH ulaze s dosta ambicija.

Rođeni žele povratak u društvo najboljih bh. timova, a ekipa Ibre Rahimića će svakako biti jedan od glavnih favorita za osvajanje titule u drugom razredu bh. fudbala.

Rukovodstvo Veleža čini sve kako bi igračima osiguralo što bolje uslove za igru. Omogućili su fudbalerima zaista odlične uslove za treniranje, a sada će s mnogo radosti igrači mostarskog tima ulaziti i u svlačionice.

Na stadionu u Vrapćićima svlačionice su potpuno renovirane i ekipa će imati zaista odlične uslove tokom utakmica i treninga.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Velež novu sezonu otvara velikim derbijem protiv Olimpika kojeg će odigrati na svom terenu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi