Nukić: Protiv Čelika želimo ostvariti pozitivan rezultat

Član Slavena pred duel Kupa protiv Čelika

Nukić: Protiv Čelika želimo ostvariti pozitivan rezultat

Samir Mlaćo

Nakon pobjede u prošlom kolu Prve lige FBiH nad Rudarom iz Kaknja (1:0), nogometaši Slavena iz Živinica u srijedu će na svom stadionu u okviru šesnaestine finala Kupa BiH ugostiti Čelik iz Zenice.

Živiničanima Kup BiH nije prioritet ove sezone, ali svakako da će dati sve od sebe da slave pobjedu i "skinu" skalp premijerligaša iz Zenice.

"Velika nam je čast ugostiti ekipu kao što je Čelik, koji ima veliku ulogu u bosanskohercegovačkom fudbalu. Pred nama je veoma težak zadatak, ali nadamo se da ćemo uz podršku naše publiku uspjeti ostvariti pozitivan rezultat. Za vikend nas očekuje također teška utakmica kada dolazi nam doskorašnji premijerligaš. Ovim putem sve navijače pozivam na gradski stadion Živinice", kazao je Ajdin Nukić, član FK Slaven Živinice.

Meč između Slavena i Čelika igra se u srijedu sa početkom u 16 sati, a za pripadnice ljepšeg spola i djecu do 12 godina ulaz je besplatan, saopšteno je iz NK Slaven.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi