Luninova supruga jedva dočekala momenat da zagrli njegovog saigrača: Izraz lica sve govori

Šta će Ukrajinac reći?

Luninova supruga jedva dočekala momenat da zagrli njegovog saigrača: Izraz lica sve govori

Edmir Škorić

Mnogi su željeli biti dijelom spektakularnog polufinala Lige prvaka u Madridu na obnovljenom Santiago Bernabeuu, ali nije bilo mjesta za sve. Ipak, kao i obično, na tribinama su i u posebnim ložama sjedile djevojke i supruge fudbalera, a između ostalog i supruga ukrajinskog golmana Andrija Lunina, koja može da se pohvali da je konačno zagrlila jednog od najboljih na svijetu.

Real Madrid je nakon 2:2 u Minhenu imao nešto veće šanse za prolaz u finale Lige prvaka, ali kada je sredinom drugog dijela Alphonso Davies zabio golčinu i doveo Bavarce u vodstvo, situacija se zakomplikovala.

No, Real kao Real, nije paničario, igrači su bili strpljivi, pa su došli do preokreta u samom finišu. Joselu je u 88. minuti izjednačio na 1:1, a sjajni rezervista Kraljeva u 91. zabio za pobjedu i veliko slavlje.

Kada je drama završena, na teren su ušle i ljepše polovine igrača Reala. Djevojka Andrija Lunina, koji je opet sjajno branio na golu Reala, također se našla u odabranom društvu, a onda je potrčala u zagrljaj veznjaka Madriđana.

Anastasiia Tomazova je od svih zvijezda Reala, ipak htjela da se slika pored Bellinghama.

Oglasi

"Sada imam sliku s Judeom Bellinghamom", napisala je Luninova supruga u opisu fotografije objavljene na Instagramu.

Lunin je jedan od ključnih igrača Reala u ovom trenutku. Iako je bio tek treći golman na početku sezone, iskoristio je povredu Thibauta Courtoisa i postao broj jedan. Carlo Ancelotti ukazao mu povjerenje i sinoć iako se Belgijanac oporavio, a za očekivati je da ukrajinski čuvar mreže stane na gol i u finalu.

A o Bellinghemovim nastupima tek je suvišno govoriti. Englez je ljetos stigao kao veliko pojačanje iz Borussije Dortmund i postao lider tima, te kao veznjak i najbolji strijelac ekipe sa 22 gola na 39 mečeva, a ima i 10 asistencija.

Oglasi

Njega mogi već sada vide kao osvajača Zlatne lopte za 2024. godinu, mada je konkurencija žestoka jer jednako dobar je i Vinicius, Erling Haaland u Manchester Cityju također, tu je i Kylian Mbappe, koji će po svemu sudeći doći u Madrid krajem juna kada mu istekne ugovor s PSG-om.

Francuz, koji je nedavno zakazao u polufinalu protiv Borussije, odlučio je da napusti Pariz, a ne krije da je Real klub u kojem najviše želi da igra u budućnosti. Zna to i Florentino Perez, pa se dugo borio za potpis velike zvijezde, tako da ćemo ga veoma brzo gledati u dresu kraljeva.

Bellingham protiv bivšeg kluba za titulu najboljeg u Evropi

"Kad sam imao sedam godina u Birminghamu, sanjao sam ovakve noći", rekao je Bellingham nakon utakmice u srijedu navečer.

Madriđani su dobili četiri utakmice unatoč tome što su primili prvi gol u Ligi prvaka ove sezone.

“Bilo je puno puta kada smo izgledali mrtvi i pokopani, ali imamo mentalitet i snagu da nas nikada ne mogu otpisati. Postoji razlog zašto preokrenemo toliko utakmica, to je zbog ove gomile navijača. Oni vam daju energiju koju ne možete dobiti ni iz čega drugog".

Bellingham će u finalu igrati protiv svog bivšeg kluba, što je vjerovatno nešto čemu se nije ni u snu nadao kada je ljetos iz Dortmunda prešao u Madrid.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mel_Glupsonn
Mahaluški portal...torokuše novinari
2 0
SactownCali
Nemogu bez zena, sex-a, sexy zena, kao da fudbaleri imaju samo zene dobre.... glupog websitea
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi