Olimpic danas protiv Splita, a u petak protiv Željezničara

Vukovi u Fojnici

Olimpic danas protiv Splita, a u petak protiv Željezničara

Adnan Beganović

Fudbaleri Olimpica pripreme za narednu sezonu nastavit će u Fojnici. Naime, danas će Vukovi sa Otoke otputovati u Fojnicu gdje će odigrati i nekoliko prijateljskih utakmica.

Prva na rasporedu je danas od 18:00 sati, a protivnik Olimpicu biće hrvatski prvoligaš Split. Dva dana kasnije izabranici Nedima Jusufbegovića odmjerit će snage sa Željezničarem, 4. jula sa Slavijom, a 7. jula najvjerovatnije sa Gradinom.

"Upravo smo krenuli za Fojnicu. Zadovoljan sam sa onim što su do sada momci pokazali u pripremnom periodu. Imamo nekoliko lakše povrijeđenih, no ništa nije ozbiljno. Uglavnom se radi o žuljevima na nogama, no nadam se da će svi igrači ubrzo biti u punom pogonu", istakao je za SportSport.ba Nedim Jusufbegović, trener Olimpica.

"Već danas ćemo igrati protiv Splita, bićemo oslabljeni zbog povrea koje sam spomenuo, no rezultat nam nije u prvom planu. U petak je na rasporedu duel sa Željezničarem, 4. jula sa Slavijom, a 7. jula najvjerovatnije sa Gradinom", dodao je Jusufbegović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.