Bh. veznjak nakon meča u Briselu

Pjanić: Imali smo previše respekta i straha prema Belgiji

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine na čeiri gola u mreži napušta Belgiju.

Izabranici Mehmeda Baždarevića večeras su doživjeli težak poraz u Briselu od selekcije Belgije sa 4:0. Miralem Pjanić nakon večerašnjeg meča izjavio je da nije očekivao ovakav rasplet situacije u Briselu.

"Ovo je bio težak poraz, zaista nismo očekivali ovo, meč za zaboraviti. Možda smo ušli u meč sa previše respekta i straha. Previše smo gubili lopte, stisnuli su nas i povukli smo se previše. Imali smo puno problema jer smo se povukli i Belgija je to iskoristila. Oni su kvalitetniji od nas, ali nismo očekivali ovaj rezultat

"Moramo zaboraviti ovu utakmicu, znamo da su oni bili favoriti, ali to nije opravdanje. Moramo se skoncentrisati na Kipar jer je to možda i bitnija utakmica od ove. Trebamo dati maksimum u nastavku kvalifikacija ima dosta mečeva i moramo osvojiti što više bodova".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi