Pojačao Bratstvo, upisao jedan nastup i napustio klub

Najavljen kao pojačanje iz Srbije

Pojačao Bratstvo, upisao jedan nastup i napustio klub

S. Mlaćo

Da nogometni klubovi u našoj zemlji uveliko lutaju pri dovođenju pojačanja i nije neka novost, a posljednji primjer o tome dolazi iz člana Prve lige Federacije Bratstva iz Gračanice.

Naime, ovaj tim u svoje redoveo kao pojačanje doveo je mladog Stefana Jovanovića, koji je u našu zemlju stigao iz srbijanskog drugoligaša FK Bačka, a u protekloj sezoni upisao je samo jedan nastup protiv Zvijezde iz Gradačca.

Jovanović polusezonu koja ja završena proteklog vikenda nije upisao nijedan nastup, a iz Bratstva su nam potvrdili da se nijednom nije našao ni na klupi. Ovih dana je napustio Gračanicu.

"Napustio sam Bratstvo", potvrdio je ovaj nogometaš za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Dok mladi nogometaši Bratstva sanjaju o tome da zaigraju za prvi tim, do tada se dovede isluženi igrači koji vjerovatno iz nekih drugih razloga borave u ovom klubu te primaju redovne plate. Nije ni čudo da rezultati izostaju. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi