Novo ime u reprezentaciji

Prcić: Sretan sam i ponosan što sam u reprezentaciji

Svoj debi u dresu seniorske bh. reprezentacije imat će Sanjin Prcić, veznjak francuskog Rennesa.

Prcić se našao na spisku selektora Safeta Sušića za mečeve protiv Lihtenštajna i Kipra. Prvi je prijateljski, u Tuzli, drugi kvalifikacijski u Zenici.

“Mogu vam reći da je atmosfera super. Sinoć smo svi stigli i veoma smo zadovoljni s ovim trening centrom. Ljudi su prijetni, dočekani smo na nivou i sada je na nama samo da treniramo i da pobjeđujemo utakmice”, rekao je Prcić, dodavši:

“Ne bih se vraćao na što je bilo. Razgovarao sam sa selektorom, sretan sam i ponosan što sam tu. Svi igrači su me jako dobro primili”.

Očekivanja od nastupa za reprezentaciju? “Prvi put sam ovdje i polako ću se uklapati u ekipu. Važno je da se što bolje pripremimo za utakmice protiv Lihtenštajna i Kipra i da ostvarimo pobjede”, dodao je Prcić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.