Radinović: Travnički recept tvrđi je od Čelika

Borac želi drugi trijumf sezone

Radinović: Travnički recept tvrđi je od Čelika

Prošlosedmična pobjeda u Travniku izgubit će na značaju ukoliko ju Borac ne potvrdi sa nova tri boda u utakmici protiv Čelika. 

Igrači su svjesni da je sve u njihovim rukama. I tradicija im ide na ruku, jer u posljednjih osam utakmica nisu izgubili od rivala sa Bilinog polja.

„Od nas sve zavisi. Ako uđemo u utakmicu kao protiv Travnika onda neće biti nikakvih problema i bodovi će ostati u Banjoj Luci. Potrebno je da pokažemo smirenost u završnici akcija, što uostalom šef traži od nas. Stvaramo mi prilike ali nemamo koncentracije u završnici i to je ključ neefikasnosti. Travnički recept mogao bi biti tvrđi od Čelika,“ rekao je prvotimac Borca Uglješa Radinović.

Ovaj fudbaler, koji je odlično zamjenio Srđana Grahovca, protiv Čelika očekuje uzbudljivu utakmicu.

„Vjerujem da će ovo biti utakmica sa mnogo šansi i golova, nadam se u mreži Čelika. I oni su poput Borca loše otvorili sezonu i protiv nas će se pokušati iskupiti. Naš cilj je ostati u ritmu iz prošlog kola. Ja mislim da Borac može i mora igrati mnogo bolje od onog što smo prikazali u prva tri kola. Nema opravdanja i jednostavno moramo na travnjaku ispoštovati sve ono što od nas traži trener Marinović,“ dodaoje Uglješa Radinović. Utakmica između Borca i Čelika igra se u subotu od 20:30 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.