Ramovića ljekarski dijele od potpisa sa Željom na tri godine

Vezista dogovorio dolazak na Grbavicu

Ramovića ljekarski dijele od potpisa sa Željom na tri godine

S. Mlaćo

Nakon ljekarskih pregleda koji su zakazani u ponedjeljak, 24-godišnji vezista Sinan Ramović potpisat će trogodišnji ugovor sa Željezničarom.

Ramović je sinoć obavio razgovor sa čelnim čovjekom FK Mladost Doboj Kakanj Mensurom Mušijom, klubu u kojem je proveo posljednju sezonu, a rastanak je bio na sasvim korektan način, što i jeste bio cilj obje strane.

Na Grbavicu ovaj 24-godišnjak dolazi kao slobodan igrač, a nakon što obavi ljekarski pregled priključit će se svojim novim saigračima na pripremama na Kupresu.

Plavi se već četvrti dan nalaze na Kupresu, a od sinoć je poznato da će u narednih šest mjeseci na posudbu iskusni Samir Bekrić koji je postigao dogovor sa čelnicima kluba. Očekuje se dolazak i Sandra Gotala, hrvatskog napadača, dok su čelnici Želje u potrazi za riješenjem na lijevoj poziciji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kontakti su ostvareni sa Josipom Projićem, 29-godišnjim članom Napretka iz Kruševca, koji je jučer potpisao novi ugovor sa tim timom, ali je za SportSport.ba potvrdio da može napustiti klub u slučaju dobre ponude, te da je sa tim upoznao i ljude iz Željezničara.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi