Remetić: Nismo bili fudbalski inteligentni, čestitam Iskri

Trener TOŠK-a nakon poraza u Bugojnu

Remetić: Nismo bili fudbalski inteligentni, čestitam Iskri

S. Mlaćo

Novu sezonu Prve lige Federacije BiH nogometaši TOŠK-a otvorili su porazom u Bugojnu od Iskre (2:1). 

Iskra je imala vodstvo 2:0, gosti uspjeli doći do smanjenja vodstva, ali za nešto više nisu imali snage. 

Trener TOŠK-a Igor Remetić nakon utakmice govorio je za SportSport.ba,  te čestitao Iskri, na kako kaže, zasluženoj pobjedi.

"Čestitam Iskri na zasluženoj pobjedi. Nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice, previše smo respektovali domaćina, a jako loše otvorili utakmicu. Domaćin je to iskoristio i nakon naše individualne greške došao u vodstvo. U drugom poluvremenu smo pokušali napraviti pritisak na zadnju linije Iskre što je rezultatiralo kaznenim udarcem i smanjenjem igrača, te igrača više za nas. Nažalost, nismo bili fudbalski inteligentni da anuliramo prednost domaćina", kazao je Remetić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ambiciozni stručnjak dodaje da se njegov tim odmah okreće narednom susretu. U Tešanj dolazi Rudar koji je sezonu otvorio domaćom pobjedom nad Bratstvom 3:0.

"Moramo izvući pouke iz ovog meča i spremit se da pred našom publikom ostvarimo prvu pobjedu protiv neugodnog Rudara iz Kaknja", jasan je šef struke TOŠK-a Igor Remetić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije