Remetić: Velika pobjeda u pravom trenutku

Važna pobjeda TOŠK-a

Remetić: Velika pobjeda u pravom trenutku

S. Mlaćo

Veoma važnu pobjedu danas su nogometaši TOŠK-a upisali na svom terenu protiv Čapljine (4:1).

Tešanjcima je to bila prva pobjeda u novoj sezoni Prve lige Federacije BiH, te sigurno imaju razloga za zadovoljstvo.

Posebno je nakon meča laknulo šefu struke Igoru Remetiću koji je bio pod velikim pritiskom, s obzirom da je nakon poraza od Veleža čelnicima kluba ponudio svoj mandat na raspolaganje. Oni ipak nisu to prihvatili, te su bar gledajući na igru protiv Čapljine i bili upravu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Velika pobjeda u pravom trenutku. Poslije turbulentne sedmice i psihološkog pritiska imperativa pobjede igrači su danas pokazali pravo lice. Sve zasluge idu njima jer su pokazali veliku borbenost i želju za pobjedom. Imali smo inspirisanog Aleksandra Kršića koji je sa četiri gola bio egzekutor kompletnog učinka i ploda dobre igre cijelog tima. Drago mi je da je ekipa dobila potrebno samopouzdanje i vidjela da se može nositi sa protivnicima ove lige pred utakmice koje slijede. Čestitam ekipi Čapljine na fer i korektnoj igri, a kolegi Beći želim puno sreće u nastavku prvenstva. Mi se već od sutra okrećemo narednoj utakmici i gostovanju u Konjicu", kazao je Remetić nakon utakmice za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi