Senad Tabaković treće pojačanje Travnika

Povratnik na Pirotu

Senad Tabaković treće pojačanje Travnika

S. Mlaćo

Nakon Matijasa Pejića i Seida Zukića, redove NK Travnik danas je pojačao 25-godišnji stoper Senad Tabaković. 

Tabaković je kao 18-godišnjak nastupao za Travnik u Premijer ligi kada je ovaj klub sa klupe vodio Nedžad Selimović, a nastupao je još za NK Vitez, Čelik, Podgrmeč, Metalleghe iz Jajca i NK Novi Travnik. 

U prošloj poluesezoni za Novi Travnik je upisao sedam nastupa uz jedan pogodak, a u posljednih osam utakmica zbog nesporazuma sa čelnicima kluba nije bio u konkurenciji. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Za popularne Vezire do sada je upisao 21 zvanični nastup uz jedan pogodak, a pripremama timu Osme Bajrića priključit će se sutra u 09:30 na jutarnjem treningu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi