Šener Bajramović novi trener Iskre

Mobilizacija u Bugojnu

Šener Bajramović novi trener Iskre

Jedan od davljenika u Prvoj ligi FBiH, Iskra iz Bugojna za novog šefa stručnog štaba imenovala je iskusnog Šenera Bajramovića koji je svojevremeno između ostalih vodio Sarajevo i mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine. 

„Čast mi je sjediti na klupi renomiranog kluba kakav je Iskra iz Bugojna. Imam viziju koju će nadam se igrači sprovesti u djelo. Zajedničkim naporima svih nas nadam se uspjehu do kraja sezone. Očekujemo prva pojačanja, a sve ono iz jesenjeg dijela što je vrijedno zadržat ćemo u timu,“ kazao je Bajramović.

Bajramoviću je dobrodošlicu u Bugojnu priredio član Uprave i predsjednik Gradskog vijeća Bugojna, Vlatko Glavaš.

„Željeli smo iskusnog stručnjaka koji dobro poznaje situaciju u našem fudbalu i mislim da je Bajramović idealno rješenje,“ kazao je Glavaš.

Iskra je trenutno predposljednji tim na tabeli Prve lige FBiH sa svega 12 bodova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.