Slaven riješio pitanje golmana: Brezičanin stigao u Živinice

Mladi golman napustio Bosna Semu

Slaven riješio pitanje golmana: Brezičanin stigao u Živinice

S. Mlaćo

Nakon što je poznato da će ih u novoj sezoni Prve lige Federacije BiH sa klupe predvoditi Midhat Memišević, u FK Slaven iz Živinica počeli su sa rješavanjem igračke križaljke. 

Tako je redove Živinačana danas pojačao 21-godišnji čuvar mreže Sakib Brezičanin koji je posljednju polusezonu proveo u redovima Bosna Seme.

Brezičanin je u januaru 2017. godine stigao u Semu iz Radničkog iz Lukavca, te upisao samo pet nastupa. Odlučio je na kraju sezonu napustiti redove tima iz Sarajeva, te će i naredne sezone igrati u Prvoj ligi Federacije BiH.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ovaj mladi golman pored Radničkog i Bosna Seme, nastupao je još i za Slogu Simin Han, a ponikao je u Slobodi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi