Split, Cibalia i Široki na Pecari
Detalj sa jednog od prijašnjih izdanja turnira na Pecari

Memorijalni turnir humanitarnog karaktera

Split, Cibalia i Široki na Pecari

Tradicionalni memorijalni turnir Gojko Šušak ovog vikenda će se odigrat u Širokom Brijegu, a nastupat će Široki, Cibalia i Split.

Turnir će se odigrati u 3 dana, otvorit će ga Široki i Split, drugi dan će igrati Split i Cibalia, a treći dan Široki i Cibalia.

„Imamo dosta problema sa ozljedama i u ovom tjednu do turnira ćemo podizati tjelesnu spremu. Imamo obavezu da se skupimo i da pokušamo biti najbolji za pokojnog ministra i ovog malog dečka kojemu želimo sve najbolje. Iskoristit ćemo priliku i pokušati provjeriti i neke mladiće iz omladinske škole, da vidimo kako se snalaze u prvoj momčadi i seniorskom nogometu.“, rekao je na jučerašnjoj press konferenciji trener Širokog Branko Karačić.

Raspored turnira:
Petak, 2.rujna 2011.: NK Široki Brijeg – RNK Split (Stadion Pecara)
Subota, 3.rujna 2011.: RNK Split – HNK Cibalia (Kamp Musa-Karačić)
Nedjelja, 4.rujna 2011.: NK Široki Brijeg – HNK Cibalia (Stadion Pecara)

Sve utakmice su na rasporedu od 17:30 sati.


Prihod od ulaznica za pomoć malom Lucijanu Matošinu

Ovogodišnje izdanje turnira ima još jednu posebnu notu, bit će humanitarnog karaktera, a cijeli prihod od ulaznica ide za pomoć malom Lucijanu Matošinu iz Mostara koji se trenutačno nalazi na liječenju u KBC-u Rebro u Zagrebu, a čije bi se liječenje trebalo nastaviti u Austriji.

Lucijano Matošin rođen je 13. prosinca 2008. u Mostaru s nizom teških dijagnoza. Dječak je slijep, nepokretan, hrani se na sondu, ima epilepsiju i teški oblik dijabetesa. Liječenje u Austriji i nabava invalidskih kolica uvelike bi olakšali život malom Lucijanu.

Svi oni koji žele pružiti novčanu potporu za potrebe liječenja malog Lucijana mogu to učiniti i uplatom na bankovni račun: LUCIJANO MATOŠIN, Raiffeisen BANK d.d., žiroračun Banke 1610200000000098, broj KM računa – 09200567333, broj deviznog računa –19200407291, SWIFT CODE – RZBABA2S, IBAN CODE – BA391612200011729335.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.