Štilić: Volio bih doći u Olympiacos

Olympiacos želi Štilića

Štilić: Volio bih doći u Olympiacos

Midhat Šljivak

Bosanskohercegovački internacionalac i član poljskog Lecha iz Poznana Semir Štilić, nalazi se na radaru grčkog prvaka Olympiacosa.

Štilić je u razgovoru za gazzeta.gr potvrdio da je imao kontakt sa čelnicima Olympiacosa, te je izrazio želju da obuče dres crveno-bijelih iz Pireja.

"Znam za interes Olympiacosa i znam koliki je Olympiacos klub. Ipak, stvarno vam ne mogu reći koliko sam blizu potpisa za klub. Moj menadžer je u fazi pregovora i vidjećemo šta će biti," rekao je Štilić.

Povremeni reprezentativac naše zemlje je također potvrdio da ima veliku želju da pređe u neki veliki evropski klub, a tim iz Pireja smatra itekako velikim klubom.

"Ono što je sigurno je to da želim igrati u velikom evropskom timu. Želim napraviti korak naprijed u svojoj karijeri, a Olympiacos bi bio pravi potez jer je veliki klub. Prvaci su i najveći klub u Grčkoj i bila bi čast igrati za Olympiacos," dodao je Štilić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.