Stižu pojačanja u Leotar

Stižu pojačanja u Leotar

Adnan Beganović

Pripreme za novu sezonu fudbaleri Leotara neće početi u srijedu, kako je to ranije planirano, već će prozivku trener Sredojević obaviti u četvrtak.

Na prvom okupljanju će se pojaviti i tri nova igrača. Dogovor sa upravom Leotara postigli su vezista Njegoš Glogočevac, koji dolazi iz Hajduka iz Kule, a ranije je ovaj fudbaler nastupao za Ocelul u Rumuniji i
Slobodu iz Užica. Na raspolagnju treneru Sredojeviću će biti i dojučerašnji napadač Radničkog iz Niša Marko Mančić.

"Pregovaramo još sa odbrambenim igračem Aleksandrom Vasiljević iz kulskog Hajduka. Ovaj fudbaler je svojevremeno igrao za Jagodinu i bio je u Kazahstanu nekoliko sezona. Vrlo smo blizu dogovora i nadam se da bi najkasnije do sutra sve trebalo da bude završeno", rekao je sportski direktor Željko Radović.

Prozivku će trener Sredojević da obavi u četvrtak u 10 časova na stadionu Police.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.