Miralem Pjanić za SportSport.ba

"U Izraelu nismo ništa pokazali, sad će biti druga priča"

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će 12. juna u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo snage odmjeriti s Izraelom na Bilinom polju u okviru kvalifikacione grupe B.

Zmajevi će danas krenuti s pripremama za duel s Izraelom, a na okupljanje je stigao o veznjak Rome, Miralem Pjanić.

"Iza mene je pozitivna sezona. Pratili smo Juventus, koji igra fenomenalnu sezonu. Juventus je igrao sjajno, no mi ćemo opet igrati Ligu prvaka što je veoma važno za Romu", istakao je Pjanić na počeku.

"Loše smo otvorili kvalifikacije. Protiv Izraela smo igrali u lošem trenutku, nedostajalo nam je igrača, a nismo ni bili u najboljoj formi. Tamo nismo ništa pokazali, a sada je sasvim druga priča. Spremni smo za najvažniju utakmicu u kvalifikacijama. Nadam se trijumfu jer svaki drugi rezultat bi bio loš. Pokušat ćemo sve da ostvarimo pobjedu", dodao je Pjanić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

U posljednje vrijeme mnogo se špekuliše i o dolasku Edina Džeke u Romu.

"Edin je vrlo kvalitetan igrač i vidjet ćemo šta će na kraju biti", zaključio je Pjanić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.