Veliki uspjeh za Dragana Jovića u Angoli

Osvojio šampionski naslov

Veliki uspjeh za Dragana Jovića u Angoli

Bh. stručnjak Dragan Jović osvojio je šampionsku titulu sa svojim Primeiro de Agostom. 

Kolo prije kraja sezone u Angoli ovaj klub je pod vodstvom Dragana Jovića uspio osigurati prednost od četiri boda u odnosu na pratećeg rivala i tako vratiti šampionski pehar u svoje vitrine nakon gotovo deset godina. 

Jović u Angoli uživa veliko povjerenje i protekle godine je, prema ocjeni sportskih novinara, u toj zemlji proglašen za najboljeg stranog trenera, a inače zajedno sa njim u Primeiro de Agostu rade još dvojica stručnjaka iz Travnika - Nedžad Selimović i Adnan Hodžić. 

Podsjetimo da je Jović u Angolu otišao 2014. godine nakon što je prethodno vodio Borac, Sarajevo, Zvijezdu, Zrinjski, Posušje i Travnik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi