Vučkić ne isključuje mogućnost nastupa za BiH

Talentovani napadač Newcastlea

Vučkić ne isključuje mogućnost nastupa za BiH

Haris Vučkić, napadač Newcastle Uniteda, koji je prošao sve mlađe selekcije slovenske reprezentacije u intervjuu za Siol nije isključio mogućnost nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Vučkić ranije nije želio govoriti o reprezentaciji Bosne i Hercegovine, a sada u razgovoru za Siol rekao je "nikad se ne zna" i tako dao do znanja da postoji mogućnost da obuče dres našeg nacionalnog tima.

"Uvijek sam nastupao za slovenske reprezentacije i nadam se da će tako ostati. Slovenija mi je dala sve. Tu sam rođen. Tu sam trenirao. Otišao sam u inostranstvo iz slovenske ekipe. Međutim, nikad se ne zna", odgovor je Vučkića na pitanje Slovenija ili Bosna i Hercegovina.

Talentovani 19-godišnji napadač ove sezone upisao je tri nastupa za prvi tim Svraka i odigrao 105 minuta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.