"Preuzimam odgovorst za poraz"

Bajić: Moji igrači su cijeli meč igrali u grču

M. Skaka

Trener Igokee Dragan Bajić na press konferenciji nakon poraza od Partizana čestitao je strategu Partizana Dušku Vujoševiću, te istakao kako je njegova momčad cijeli meč igrala u grču.

"Pokušavao sam da rasteretim svoj tim od pritiska pred ovaj meč final foura, međutim, ispostavilo se da su moji momci cijeli meč bili u nekom grču."

 

Bajić je kao najveći problem istakao novo pravilo KS BiH zbog kojeg je u tim morao ubaciti neke mlade igrače, ali pored toga i pored povreda je ipak preuzeo odgovornost za poraz:

Potražite više informacija na temu ABA liga:

 

"Ja kao trener neću tražiti alibij. Ja ću uvijek odgovornost za svaki poraz preuzeti na sebe. Mislim da ovi momci svojim ponašanjem i igrama nisu zaslužili da budu krivci ni najmanje", rekao je između ostalog Dragan Bajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti