Bajić preuzima Zmajeve?

Kandidat za selektora BiH

Bajić preuzima Zmajeve?

Igokea uspješno krči put ka odbrani titule u šampionatu BiH, a svakako velike zasluge za to pripadaju i treneru Aleksandrovčana Draganu Bajiću. 

Bajić je nakon izleta u Bugarskoj, krajem prošle godine ponovo zasjeo na klupu "Igosa", a ekipu je bukvalno preporodio nakon serije loših rezultata. Zapaženu ulogu takođe je imao i u ABA ligi, u kojoj je njegov tim obezbijedio opstanak.

Svojim uspješnim radom svakako je privukao pažnju i u Košarkaškom savezu BiH, a u medijima se spominje kao jedan od glavnih kandidata za mjesto selektora A tima.

"Kandidat sam kao i svi ostali i imam volju da preuzmem ekipu i napravim dobar rezultat koji do sada niko nije napravio. Treba da se slože stvari u Savezu, da se formira novi Upravni odbor i ako se dvije strane dogovore, biću selektor", izjavio je Bajić za "Sportski žurnal".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi