Trener Slobode za SportSport.ba

Gašić: Plasman Slobode u Ligu za prvaka je sjajan uspjeh

E. Dindić

U okviru 16.kola Lige 10 za košarkaše ekipa Slobode na svom parketu i više nego ubjedljivo je savladala ekipu Leotara rezultatom 99:72.

Ovom pobjedom ekipa Slobode obezbjedila je učešće u Ligi za prvaka u nastavku takmičenja..
 
Trener Slobode Velimir Gašić za portal SportSport.ba podjelio je prve impresije nakon susreta. 

" Prije svega jako sam ponosan na svoje igrače, te smo ispunili neki osnovni cilj koji smo imali prije početka sezone. Poslije pobjede u Kaknju u prošlom kolu, rekao sam svojim igračima da ništa nije gotovo, i večeras smo samo potvrdili taj zacrtani cilj, a to je plasman u play Off. Za ovaj najmlađi tim Slobode ikada, zaista izvandredan rezultat je plasman u Ligu za prvaka. Naravno u pojedinim trenutcima  večerašnje utakmice, bilo je grešaka sa kojima ne mogu da budem zadovoljan, međutim bilo je mnogo više pozitivnih stvari sa kojima sam zadovoljan. Mislim da je odnos prema utakmici  i stvari koje su ispoštovane donjele rezultat u našu korist", zaključio je Gašić

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi