Hasandić: Učinićemo doslovno sve za pobjedu u Kaknju

Košarkaš Slobode za SportSport.ba

Hasandić: Učinićemo doslovno sve za pobjedu u Kaknju

E. Dindić

Danas je na rasporedu zaostala utakmica 8.kola Lige 10 za košarkaše u kojem se sastaju domaća ekipa Kaknja i ekipa OKK Slobode iz Tuzle.

I jedna i druga ekipa su bodovno poravnate sa istim omjerom pobjeda i poraza i ona ekipa koja bude danas slavila sigurno je da će napraviti veliki korak u borbi za plasman u Ligu za Prvaka.

Najbolji košarkaš Slobode Almir Hasandić prokomentarisao  je za portal SportSport.ba današnju utakmicu sa Kaknjem. 

" Jako dobro smo trenirali protekle sedmice i u dobrom raspoloženju očekujemo utakmicu sa Kaknjem. Imamo problem na gostujućim terenima, ali nadam se da ćemo uspjeti da prekinemo taj negativni niz koji nas prati iz kola u kolo na gostujućim terenima. Učinićemo doslovno sve da danas ostvarimo pobjedu jer današnji trijumf nam olakšava put ka cilju a to je Liga za Prvaka", završio je Hasandić 

Utakmica između Kaknja i Slobode igra se danas sa početkom u 18:00 h.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi