Musa se neće odazvati pozivu selektora Ivanovića

Već sutra putuje u Zagreb

Musa se neće odazvati pozivu selektora Ivanovića

Stručni štab seniorske bh. reprezentacije odlučio je nakon impresivnih partija na Evropskom prvenstvu za kadete uputiti poziv talentovanom Džananu Musi.    

Iako je selektor Duško Ivanović namjeravao dodatno analizirati Musu i dati mu priliku da trenira sa starijim igračima, košarkaški dijamant iz Bihaća neće biti u mogućnosti da se odazove pozivu i glavni razlog leži u zahtjevima njegove Cedevite. 

"Moram vas obavijestiti da za sada neće biti ništa od seniorske reprezentacije, jer je Cedevita insistirala da se pojavim na okupljanju prvog tima. Trenutno sam u Bihaću, sutra već moram biti na treningu u Zagrebu i boriti se za svoje mjesto u timu", kazao nam je Musa. 

Bišćani su skandiranjem "Ti si ponos države!" sinoć priredili veličanstven doček Musi, a također nije izostala bakljada, kao ni spektakularan vatromet nakon što se obratio i zahvalio hiljadama okupljenih građana.

Okupljanje je organizovano na glavnom trgu u Bihaću, a odlukom Grada Bihaća i načelnika Emdžada Galijaševića kapitenu kadetske košarkaške bh. reprezentacije poklonjen je stan u ovom gradu. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.