Renfroe lumpovao u društvu atraktivne voditeljice

Ne igra u Slovačkoj?

Renfroe lumpovao u društvu atraktivne voditeljice

E. Škorić

Naturalizovani Amerikanac Alex Renfroe nije doputovao u Tuzlu sa ostatkom reprezentacije Bosne i Hercegovine, saznaje SportSport.ba.

Pokušali smo kontaktirati Košarkaški savez BiH ali niko ne odgovara na telefonske pozive, pa smo povodom toga kontaktirali Hotel Zenicu, a osoblje hotela otkrilo je da je Amerikanac još uvijek u Zenici. 

Navodno, Renfroe se jutros jednostavno nije pojavio na doručku sa ostalim reprezentativcima. Stručni štab nije mogao pronaći Amerikanca, pa su otišli put Tuzle bez njega. 

Kako nezvanično saznajemo, sinoć poslije utakmice Renfroe je viđen u društvu manekenke i voditeljice Danielle Mijatović koja je provela noć u istom hotelu.  Osim toga, Renfroe je viđen i u zeničkom klubu Club Ten.

Sigurno je da će Renfroe morati snositi velike posljedice zbog svojih postupaka, a sada je na potezu Košarkaški savez Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi