Zanosna djevojka pokazivala grudi navijačima Čelika

Nesvakidašnji prizor na BH terenima +18

Zanosna djevojka pokazivala grudi navijačima Čelika

D. Kurbegović

Današnja odlična igra Čelika na trenutak je bila u drugom planu, kada je na istočnu tribinu stadiona Bilino polje ušla plavuša.

Naime, plavuša je ušla na istočnu tribinu, a potom su Robijaši počeli sa ovacijama, na šta je plavuša širokogrudno odgovorila. Sve to je kratko trajalo, a policija je udaljila plavušu sa tribine, te joj nije omogućila da gleda pobjedu svog omiljenog tima.

 

Robijaši su bili razočarani odlaskom vijerne navijačice Čelika, ali su slavlje upotpunili sa novim golovima Čelika koji su uslijedili nakon "toga" što se desilo na istočnoj strani Bilinog polja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.