Allegri: Zadovoljan sam, ali moramo bolje koristiti šanse
Foto: EPA

Juve bolji od Monaca

Allegri: Zadovoljan sam, ali moramo bolje koristiti šanse

E. Škorić

Juventus je golom Artura Vidala večeras s 1:0 pobijedio Monaco u prvom meču četvrtfinala Lige prvaka.

Juve je stekao minimalnu prednost uoči revanša u Monacu, a trener Massimiliano Allegri je u konačnici zadovoljan. No, ima i prigovora…

“Na momente smo bili nesigurni i moramo da se poboljšamo defanzivno. Uostalom, moramo bolje koristiti stvorene šanse”, kazao je Allegri, dodavši:

“Zadovoljan sam rezultatom i prikazanom igrom. Nebitno je da li ste igrali dobro 90 ili 50 minuta ako ste na kraju pobijedili, no istina je da smo bili malo neorganizovani na početku”.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.