Bayern dogovorio sa Cityem, Džeko stiže u Minhen!

Sport1 tvrdi:

Bayern dogovorio sa Cityem, Džeko stiže u Minhen!

Njemačka podružnica evropske sportske mreže Sport1 prije nekoliko trenutaka je objavila kako je Manchester City postigao dogovor sa Bayernom oko prodaje Edina Džeke.

Naime, njemačka sportska televizija Sport1 javila je kako su čelnici Manchester Citya i minhenskog Bayerna večeras dogovorili sve uslove oko transfera reprezentativca Bosne i Hercegovine Edina Džeke na Allianz Arenu.

 

Ovu je vijest nedugo zatim prenijela i holandska Sport1, a tvrdi se kako su pregovori vođeni danas u Londonu, gdje je postignut dogovor oko transfera.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

Iako za sada nema ništa službeno, pretpostavlja se da je Bayern Manchester Cityu za Džeku platio oko 25 miliona eura.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.