Bičakčić i Spahić u idealnom timu prvog kola Bundeslige

Po izboru Eurosporta

Bičakčić i Spahić u idealnom timu prvog kola Bundeslige

M. Šljivak

Ermin Bičakčić i Emir Spahić izabrani su u idealni tim prvog kola njemačke Bundeslige u izboru Eurosporta.

Bičakčić je svoje mjesto u idealnom timu našao sjajnom igrom u debiju za Hoffenheim, koji je s 2:0 lagano savladao ekipu Augsburga. Ermin je odigrao bez greške ovaj meč, te je izabran u idealni tim prvog kola.

Također, svoje mjesto među idealnih 11 našao je i nekadašnji kapiten reprezentacije BiH Emir Spahić. On je izabran za igrača utakmice u pobjedi Bayer Leverkusena nad Borussijom u Dortmundu od 2:0, a Spahić je u ovom meču pružio zaista odličnu partiju.

U idealnom timu prvog kola najviše igrača ima upravo Spahićev Bayer. Pored nekadašnjeg bh. reprezentativca mjesto među 11 najboljih našli su Karim Bellarabi, Stefan Kiessling i Gonzalo Castro.

Tim kola:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Max Green (Wolfsburg), Emir Spahić (Bayer Leverkusen), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Holger Badstuber (Bayern), Karim Bellarabi (Bayer Leverkusen), Milan Badelj (HSV), Gonzalo Castro (Bayer Leverkusen),  Arjen Robben (Bayern), Julian Schieber (Hertha), Stefan Kiessling (Leverkusen), Haris Seferović (Frankfurt).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.